Tilbake

DE ALLER BESTE LAPPENE:)

Det finnes mange typer lapper eller sveler. Disse kan godt være litt store og blir ganske tykke - men da smaker de ekstra godt!! Oppskriften er også veldig enkel og grei!! Lykke til!
Ingredienser  
5 egg
1 kopp sukker
3 ss matolje
1 l kulturmelk
3 ts natron
1 ss vaniljesukker
1 l hvetemel
Slik gjør du
Visp egg, sukker og olje lett. Ha i melken, men spar litt av den. Ha resten av melken i en kopp og bland i natronen. Ha natronblandingen i røren sammen med vaniljesukker og mel.

Stek lappene på takke eller stekepanne på litt sterk varme, men ikke for sterk... Her er det bare å prøve seg frem... Jeg synes de smakker best om de er litt lyse, men det er selfølgelig etter smak og behag...

Server gjerne med rømme og syltetøy:)
Spesielle egenskaper
Rask å lage
Kilde: Mari