DE ALLER BESTE LAPPENE:) |
|
Det finnes mange typer lapper eller sveler. Disse kan godt være litt store og blir ganske tykke - men da smaker de ekstra godt!! Oppskriften er også veldig enkel og grei!! Lykke til! |
Ingredienser |
|
5 egg 1 kopp sukker 3 ss matolje 1 l kulturmelk 3 ts natron 1 ss vaniljesukker 1 l hvetemel |
|
Slik gjør du |
Visp egg, sukker og olje lett. Ha i melken, men spar litt av den. Ha resten av melken i en kopp og bland i natronen. Ha natronblandingen i røren sammen med vaniljesukker og mel.
Stek lappene på takke eller stekepanne på litt sterk varme, men ikke for sterk... Her er det bare å prøve seg frem... Jeg synes de smakker best om de er litt lyse, men det er selfølgelig etter smak og behag...
Server gjerne med rømme og syltetøy:) |
Spesielle egenskaper |
Rask å lage |
Kilde: Mari |
|