Glutenfrie rundstykker |
|
Lurt å bake/ trille ut på Tupperwares deigunderlag, smurt med litt olje.
Settes på stekeplate med bakepapir.
Fiberhusk er noe nytt,som kan kjøpes i helsekost og en del matvarekjeder. Brukes som fortykningsmiddel. Er super til glutenfrie oppskrifter, gjærbakst og formkaker. |
Ingredienser |
|
4 1/2 dl.lunkent vann 1 1/2 ss fiberhusk 50 g gjær 50 g smeltet meierismør 4 ss sojaolje 500g Semper fin (= en pk.) Ønsker man litt grove rundstykker, kan man bytte ut litt av melet med Semper grov. |
|
Slik gjør du |
Ha i halvparten av vann i en bolle og ha i Fiberhusken. Rør ut gjæren i resten av vannet. Ha i smør, olje og melet, settes til heving i ca. 1/2 time. Stekes på 200 grader i ca 10- 12 min. |
Spesielle egenskaper |
Glutenfri, Uten egg |
Kilde: Wenche Johansen |
|