Budapestkaken III |
|
|
Ingredienser |
|
6 eggehviter 3 dl sukker ---- 1 pk. freia vaniljesaus u/koking 1/2 pk. freia vaniljesaus m/koking bruk kun pulveret. 1 pk mandler i skiver ----- Ca. 4 dl fløte 1 ts. vaniljesukker |
|
Slik gjør du |
Eggehviten og sukkeret blandes først stivt. Vaniljepulveret vendes deretter forsiktig i blandingen.
Blandingen helles i langpanne med smurt bakepapir. Strø over passe mengde mandler. Stekes ved 170 grader i 20 min.
Kaken taes ut i romtempratur. Når ovnen er blitt kald settes kaken inn i ovnen igjen natta over.
Pisk krem av fløte og vaniljesukker.
Kaken vendes.Fordel kremen over kakebunden og rull kaken sammen fra den bredeste kanten..
Lover at dette blir en favoritt!! |
Kilde: Maia |
|