Tilbake

Åstakake (karamellkake)

Ingredienser  
Mandelbunn:
3 egg
150 gram farin
150 gram malte mandler

Karamellsaus:
3 dl kremfløte
knapt 1 dl sukker
1 ss sirup

Mokka-krem:
3 dl kremfløte
½ ss O’boy
1 ts frysetørret kaffe

Revet sjokolade

Slik gjør du
Mandelbunnen:
Lag eggedossis.
Bland de malte mandlene forsiktig inn i eggedosisen.
Stekes v/180 º C i ca. 30 minutter

Karamellsaus:
Kok ingrediensene i ca. 20-30 minutter mens du rører.
Tips: ta stikkprøver i kaldt vann for å se om sausen er passe tykk. Hell sausen over den ferdige mandelbunnen.

Mokkakrem:
Pisk krem og trekk kaken med krem.Pynt med den revne sjokoladen.
Spesielle egenskaper
Glutenfri, Uten hvetemel
Kilde: Åsta