Karamellkake |
|
En enkel kake med koppemål, som dermed gjør det lette for barn å lage den. Kan godt fryses. |
Ingredienser |
Bilde |
3 egg 3 kopper sukker (ca 5,5 dl) 250 g smeltet smør 3 ts vaniljesukker 1 ½ kopp melk (ca 2, 75 dl) 3 ts bakepulver 4 ss karamellsaus 4 kopper hvetemel (ca 7 dl)
Glasur 300 g melis 100 g smør 3 ts karamellsaus 3 ts vaniljesukker 3 ss kaffe
|
|
|
Slik gjør du |
Egg og sukker vispes sammen, før resten tilsettes. Pass på melmengden slik at du får en fin konsistens. Ha røren i en liten papirkledt langpanne eller springform ca 24 cm.
Stekes på 200 grader i 30 min.
Smør på glasuren mens kaken er fortsatt lunken. |
Spesielle egenskaper |
Rask å lage |
Kilde: Oppskrift: Jalas. Bilde: Cathrine |