Tilbake

Bløtkake med fromasj og bær

Denne slår an når du har gjester. Dette er sant at er godt-ingen løgn!! Geleen kan gjerne lages dagen før. Blåbær anbefales til pynt.
Ingredienser  
4 egg
150 g sukker
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
romessens og melk til dynking

Fyll:
2 pk kremfløte
1 pk rød gele
Sukker i hht oppskriften på gelépakken.

Bær (f.eks. blåbær) til pynt.
Slik gjør du
Pisk egg og sukker i kjøkkenmaskin, sikt inn hvetemel og bakepulver. Stekes i springform ved 180 grader i 30-35 minutter. Snu opp-ned på rist, avkjøles og pakkes inn.

Når bunnen er avkjølt, deles den i to og dynkes med melk og 10 dråper rom-essens. Det blir nydelig på smak, saftig og godt!

Lag geleen etter oppskriften på pakken og la den bli stiv. Stivpisk kremen,og bland halvparten med geleen med geléen til fromasj. Bruk resten av kremen til pynt.

Ha på bær oppå-lag fjelltopp.
Kilde: GS