Banankake II |
|
|
Ingredienser |
Bilde |
2 egg ca. 2 dl farin 50 g smør/margarin 1 dl melk 2 bananer, moset ca. 2 1/2 dl hvetemel 2 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker smør/margarin og mel til formen (evt. spray Formfett i formen)
|
|
|
Slik gjør du |
Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret, avkjøl litt. Tilsett smør, bananmos og melk i eggedosisen. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker, ha det i røren. Hell røren i en smurt og strødd form, ca. 1 1/2 liter. Stek ved 175 grader Celsius til kaken er gyllen og gjennomstekt. Prøv med en pinne, 40 min. - 1 time 15 min., avhengig av formen.
|
Spesielle egenskaper |
Rask å lage |
Kilde: Oppskrift: AnneK Foto: Anita |
|