Tilbake

Banankake II

Ingredienser Bilde
2 egg
ca. 2 dl farin
50 g smør/margarin
1 dl melk
2 bananer, moset
ca. 2 1/2 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
smør/margarin og mel til formen
(evt. spray Formfett i formen)
Banankake II
Slik gjør du
Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret, avkjøl litt. Tilsett smør, bananmos og melk i eggedosisen. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker, ha det i røren. Hell røren i en smurt og strødd form, ca. 1 1/2 liter. Stek ved 175 grader Celsius til kaken er gyllen og gjennomstekt. Prøv med en pinne, 40 min. - 1 time 15 min., avhengig av formen.
Spesielle egenskaper
Rask å lage
Kilde: Oppskrift: AnneK Foto: Anita