Tilbake

Kulturmjølk-kake med sjokoladeglasur

Ingredienser Bilde
1 l kveitemjøl
5 dl sukker
1 ss natron
1 ts nellik
3 ts kanel
7,5 dl kulturmjølk
150 g smelta smør

Glasur:
75 g smør
50 g kokesjokolade
3/4 dl kaffi
5 dl melis
Kulturmjølk-kake med sjokoladeglasur
Slik gjør du
Bland det tørre og rør inn mjølk og smør. Fordel røra i smurd langpanne med bakepapir. Steik kaka på nederste rille i ca 35 min ved 200 grader. Når kaka er lunken, fordel glasuren oppå.

Glasur:
Smelt smør, bryt sjokoladen i bitar og la den smelte i smøret. Bland inn kaffi og melis til høveleg konsistens- nyt den!
Spesielle egenskaper
Barnas favoritt, Stor langpanne, Uten egg
Kilde: Signe Marie