Seig sjokoladekake 2 |
|
Kjempegod kake! Seig og nesten marsipanaktig nøttebunn med glasur av Firkløver! |
Ingredienser |
Bilde |
9 dl sukker 6 egg 375 gr hvetemel 1 1/2 ts bakepulver 300 gr hasselnøtter 150 gr smeltet smør
Krem: 300 gr firkløver 8 sp. melk |
|
|
Slik gjør du |
Pisk sukker og egg til eggedosis. Sikt i mel og bakepulver. Ha i vekselvis smør og malte hasselnøtter. Helles i langpanne som er kledt med bakepapir eller smurt og strødd. Stekes ved 180 grader nederst i ovnen i ca. 30 min. Hvelves over på rist.
Firkløver + melk varmes på svak varme. Smør gjerne kremen over mens kaken er litt varm. |
Spesielle egenskaper |
Stor langpanne |
Kilde: ELIN .P |