Tilbake

Seig sjokoladekake 2

Kjempegod kake! Seig og nesten marsipanaktig nøttebunn med glasur av Firkløver!
Ingredienser Bilde
9 dl sukker
6 egg
375 gr hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
300 gr hasselnøtter
150 gr smeltet smør

Krem:
300 gr firkløver
8 sp. melk
Seig sjokoladekake 2
Slik gjør du
Pisk sukker og egg til eggedosis. Sikt i mel og bakepulver. Ha i vekselvis smør og malte hasselnøtter. Helles i langpanne som er kledt med bakepapir eller smurt og strødd. Stekes ved 180 grader nederst i ovnen i ca. 30 min. Hvelves over på rist.

Firkløver + melk varmes på svak varme. Smør gjerne kremen over mens kaken er litt varm.
Spesielle egenskaper
Stor langpanne
Kilde: ELIN .P