LYS SJOKOLADEKAKE |
|
Passer i langpanne eller i en 28 - 30 cm rund form. |
Ingredienser |
Bilde |
3 egg 4 dl sukker (vispes til eggedosis) 225 g margarin smeltes 6 dl hvetemel 3 ts bakepulver 3 ts vaniljesukker 2 3 ss kakao siktes i 2 dl melk has i røren sammen med margarin
Fyll /Glasur: 100 gr smør 300 gr melis 3 ss kaffe 2 ss kakao 2 ts vaniljesukker Rom essens
|
|
|
Slik gjør du |
Bland alt og ha i formen. Stekes på 160 180 ° i ca. 40 min. Fyllet: Smelt smør og ha i resten av ingrediensene. Rør kraftig og legg på kaken mens den ennå er litt varm.
Smelt hvit sjokolade og pynt med den! Jeg har laget hjerter av hvit sjokolade.
|
Kilde: Tekst og foto: Linda Janson Amundstad |