Bostonkake |
|
Veldig lettvint med ferdigkjøpte marengsbunner |
Ingredienser |
|
2 marengsbunner (penslet med smeltet sjokolade på en side) Pisket Kremfløte (mengde alt etter hvor stor kake du lager) Sjokoladebiter (Jeg bruker Freia Lyssjokolade og hakker den i en kjøkkenmaskin) (ca. 1 plate til hver 1/3 l. kremfløte)
|
|
Slik gjør du |
Ha en marengsbunn i en springform (uten bunnen) bland sjokoladebiter i den piskede kremen (det skal være ganske mye sjokolade i kremen) Ha krem helt til kanten på formen, legg så den andre marengsbunnen på toppen med sjokoladesiden ned. Sett i fryseren, skal fryses helt. Ta ut av fryseren, la stå 5 min., ta av springformen. Pynt med pisket krem, og rasp sjokolade på toppen. Sett i fryseren igjen. Tas ut 2 timer før den skal serveres. Deilig!!
|
Kilde: Bente |
|