Tilbake

Bostonkake

Veldig lettvint med ferdigkjøpte marengsbunner
Ingredienser  
2 marengsbunner (penslet med smeltet sjokolade på en side)
Pisket Kremfløte (mengde alt etter hvor stor kake du lager)
Sjokoladebiter (Jeg bruker Freia Lyssjokolade og hakker den i en kjøkkenmaskin)
(ca. 1 plate til hver 1/3 l. kremfløte)

Slik gjør du
Ha en marengsbunn i en springform (uten bunnen) bland sjokoladebiter i den piskede kremen (det skal være ganske mye sjokolade i kremen) Ha krem helt til kanten på formen, legg så den andre marengsbunnen på toppen med sjokoladesiden ned. Sett i fryseren, skal fryses helt. Ta ut av fryseren, la stå 5 min., ta av springformen. Pynt med pisket krem, og rasp sjokolade på toppen. Sett i fryseren igjen. Tas ut 2 timer før den skal serveres. Deilig!!
Kilde: Bente