Kokoskake med svisker |
|
Kan fryses ned med svisker og eggekrem. Ha pisket krem på toppen før servering.
|
Ingredienser |
|
Bunn: 4 Eggehviter 2 kopper sukker 2 kopper kokosmasse 2 ss hvetemel 1 ts bakepulver
Eggekrem 4 eggeplommer 100g sukker 1 dl fløte 1 ts vaniljesukker
1 pose stenfrie svisker
2-3 dl kremfløte til pynt
|
|
Slik gjør du |
Bunn: 4 eggehviter piskes sive. Bland inn sukker, kokosmasse, hvetemel og bakepulver. Stekes en time på midterste rille på 150 grader. Bunnen skal bli litt "klissete".
Eggekrem: 4 eggeplommer, 100g sukker, 1 dl fløte og en ts vaniljesukker varmes opp til kokepunktet. Rør hele tiden, har lett for å brennes. Avkjøl.
1 pose steinfrie svisker kokes i litt vann med en ts sukker i ca 1/2 time. Slå av vannet og avkjøl.
Smør eggekremen på kaken, ha over svisker. Ha pisket krem på toppen.
|
Kilde: |
|