Tilbake

Kokoskake med svisker

Kan fryses ned med svisker og eggekrem. Ha pisket krem på toppen før servering.
Ingredienser  
Bunn:
4 Eggehviter
2 kopper sukker
2 kopper kokosmasse
2 ss hvetemel
1 ts bakepulver

Eggekrem
4 eggeplommer
100g sukker
1 dl fløte
1 ts vaniljesukker

1 pose stenfrie svisker

2-3 dl kremfløte til pynt
Slik gjør du
Bunn: 4 eggehviter piskes sive. Bland inn sukker, kokosmasse, hvetemel og bakepulver. Stekes en time på midterste rille på 150 grader. Bunnen skal bli litt "klissete".

Eggekrem: 4 eggeplommer, 100g sukker, 1 dl fløte og en ts vaniljesukker varmes opp til kokepunktet. Rør hele tiden, har lett for å brennes. Avkjøl.

1 pose steinfrie svisker kokes i litt vann med en ts sukker i ca 1/2 time. Slå av vannet og avkjøl.

Smør eggekremen på kaken, ha over svisker. Ha pisket krem på toppen.

Kilde: