Ananaspai |
|
Denne gode paien er rask å lage. |
Ingredienser |
|
BUNN: 100 g malte mandler 2 1/2 dl hvetemel 4 ss sukker 100 g. smør 1 egg
FYLL: 1 boks (vanlig, stor) ananasbiter revet skall av 1 sitron 125 g fløteost naturell 1 ss hvetemel 50 g mykt smør 1 dl melk
|
|
Slik gjør du |
Bunn: Bland alt, gjerne i foodprocessor. Hvis du ikke har det er det enklest å smelte smøret og deretter blande i det andre. Trykk deigen ut i en paiform og sett den kaldt mens fyllet lages.
FYLL: Riv sitronskallet. Rør ost og sukker sammen. Tilsett mel, smør, melk og sitronskall og bland det godt, også her er foodprocessoren fin. La ananasen renne godt av og legg den i paiskallet. Hell ostekremen over. Stek på nederste rille ved 200 grader i 30-35 minutter.
|
Kilde: Oddny |
|