Tilbake

Mild Delfia

Denne Delfia kaken er kjempegod!
Ingredienser Bilde
2 egg
1 dl sukker
1/2 ss vaniljesukker
1 plate kokesjokolade
2 ss fløte
1 pakke (250g) kokosfett
100 g hakkede mandler
50 g rosiner
1 pakke Per kjeks
Mild Delfia
Slik gjør du
Pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett vaniljesukker. Smelt sjokoladen i fløten, og rør blandingen inn i eggedosisen. Smelt kokosfettet langsomt, og rør det inn i blandingen, litt om gangen. Fettet må ikke være for varmt. Tilsett hakkede mandler og rosiner. Rør i blandingen i ca. 5-10 minutter. Kle en form med matpapir. Legg lagvis sjokoladeblanding og kjeks. Pynt med frukt eller geletopper. Avkjøl kaka godt.
Spesielle egenskaper
Skal ikke i stekeovn
Kilde: Laila