Mild Delfia |
|
Denne Delfia kaken er kjempegod!
|
Ingredienser |
Bilde |
2 egg 1 dl sukker 1/2 ss vaniljesukker 1 plate kokesjokolade 2 ss fløte 1 pakke (250g) kokosfett 100 g hakkede mandler 50 g rosiner 1 pakke Per kjeks
|
|
|
Slik gjør du |
Pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett vaniljesukker. Smelt sjokoladen i fløten, og rør blandingen inn i eggedosisen. Smelt kokosfettet langsomt, og rør det inn i blandingen, litt om gangen. Fettet må ikke være for varmt. Tilsett hakkede mandler og rosiner. Rør i blandingen i ca. 5-10 minutter. Kle en form med matpapir. Legg lagvis sjokoladeblanding og kjeks. Pynt med frukt eller geletopper. Avkjøl kaka godt.
|
Spesielle egenskaper |
Skal ikke i stekeovn |
Kilde: Laila |
|