Studenterstomp |
|
|
Ingredienser |
Bilde |
1/2 kg farin 1/2 kg margarin 4 egg 3 dl melk 3 ts bakepulver 700 g hvetemel
4 ts kakao 4 ts farin 1 ts vaniljesukker
|
|
|
Slik gjør du |
Margarin og farin røres hvitt, ha i eggeplommene. Melk og hv.mel vekselvis, så de stivpiskede eggehviter. Ha ca. 2/3 av røren i en godt smurt langpanne. Resten av deigen tilsettes 4 ts kakao, 4 ts farin og 1 ts vaniljesukker, før den legges over den lyse deigen. Stekes ved 180 grader i ca 40 minutter. Kjenn med en pinne om den er stekt. Smøres med melisglasur mens den er lunken. |
Spesielle egenskaper |
Stor langpanne |
Kilde: Unn. Testet og godkjent av Lina, 13 mnd. |
|