SARAH BERNHARD |
|
45 stk. |
Ingredienser |
Bilde |
250 gr mandler 3 1/2 dl melis 3 små eggehviter
Fyll: 200 gr smør 3 dl melis 3 eggeplommer 1 plate smeltet sjokolade (det stod revet sjokolade i oppskriften, men jeg syns det ble bedre med smeltet).
Glasur: 3 plater sjokolade 4-5 gode ss delfiafett
|
|
|
Slik gjør du |
Visp eggehvitene stive. Bland i melis og skåldede, malte mandler. Sett røren med to teskjeer på bakepapirkledd plate.
Stekes på180 grader i ca 10 min. Avkjøles litt før de tas av med en skarp kniv.
Fyll: Bland smør, melis og eggeplommer til en smidig krem. Rør i revet sjokolade. Legg fyllet på bunnen av kakene i en pyramideformet topp. Sett kakene kaldt til fyllet er helt stivt.
Glasur: Smelt sjokoladene og tilsett delfiafettet. Dypp kakene i glasuren.
Oppbevares i fryseren.
|
Kilde: Catherine (oppskrift og foto) |
|