Trøffelkake II |
|
|
Ingredienser |
Bilde |
5 egg 180 gram sukker 90 gram hvetemel 90 gram potetmel 2 ts bakepulver
4 dl kremfløte 1 ss vaniljesukker 4 ss kakao 4 ss sukker 4 ss lunkent vann
|
|
|
Slik gjør du |
Varm stekeovnen til 180 grader. Pensle og dryss en mellomstor springform. Pisk egg og sukker til eggedosis. Vend inn hvetemel iblandet potetmel og bakepulver. Hell røren i formen og stek på nederste rille i ca 45 minutter. Avkjøl det opp-ned i formen over rist. Del sukkerbrødet i 2-3 bunner.
Pisk fløten til krem. Rør vaniljesukker med kakao, sukker og vann til en klumpfri røre som vendes i kremen. Fordel kremen inni og utenpå kaken.
Pynt evt kaken med topper av pisket kremfløte, eller raspet sjokolade.
|
Kilde: Oppskrift og foto: Cathrine |
|