Tilbake

Trøffelkake II

Ingredienser Bilde
5 egg
180 gram sukker
90 gram hvetemel
90 gram potetmel
2 ts bakepulver

4 dl kremfløte
1 ss vaniljesukker
4 ss kakao
4 ss sukker
4 ss lunkent vann

Trøffelkake II
Slik gjør du
Varm stekeovnen til 180 grader. Pensle og dryss en mellomstor springform. Pisk
egg og sukker til eggedosis. Vend inn hvetemel iblandet potetmel og
bakepulver. Hell røren i formen og stek på nederste rille i ca 45 minutter.
Avkjøl det opp-ned i formen over rist. Del sukkerbrødet i 2-3 bunner.

Pisk fløten til krem. Rør vaniljesukker med kakao, sukker og vann til en
klumpfri røre som vendes i kremen. Fordel kremen inni og utenpå kaken.

Pynt evt kaken med topper av pisket kremfløte, eller raspet sjokolade.
Kilde: Oppskrift og foto: Cathrine