Tilbake

Snikkerskake III

Kaken er best om den bakes dagen før dere skal spise den.
Ingredienser Bilde
Bunn:

5 eggehviter
3 dl sukker

30 g ritz kjeks
250 g peanøtter

1,5 ts bakepulver
1,5 ts vaniljesukker


Fyll:

100 g smeltet sjokolade
5 eggeplommer
5 ss melis
3 dl fløte
Snikkerskake III
Slik gjør du
Bunn:
Pisk eggehviter og sukker godt i sammen. Knus kjeks og salte peanøtter enten med kjevle eller i hurtig hakke. Bland inn blandingen sammen med bakepulver og vaniljesukker.

Dette stekes i lang panne 170-180 gr. i ca 20-30 min. OBS husk at bunnen er tynn, så ikke stek for lenge.

Fyll:
Smelt sjokolade sammen med litt kaffe. Visp eggedosis av eggepl. og melisen.
Stivpisk kremfløten og alt blandes forsiktig i sammen.

Del bunnen i to, og legg et lag med krem på den ene halv parten og resten på toppen.

Kaken er aller best om den får stå natten over.
Kilde: Oppskrift og foto: Bente