Marsipankake med cubakrem og pære |
|
Kaken på bildet er en dåpskake pyntet med barnets stjernetegn. |
Ingredienser |
Bilde |
1 ferdig 3-delt sukkerbrød-bunn, eller lag selv. 1/2 pakke ferdig vaniljekrem (2-3 dl) 1/2 boks hermetiske pærer (eller annen frukt, feks fersken) 5 dl kremfløte 5 knuste cuba-sjokolader 1 boks knuste valnøtter marsipan til lokk og pynt
|
|
|
Slik gjør du |
Dynk kakebunnen med halvparten av saften fra pæreboksen. Pisk kremfløten og ta fra ca 1/3 av kremen til å ha utenpå kaken etterpå. Bland resten av kremen i 2 deler. Bland den ene med knust cuba og valnøtter, og den andre med vaniljekremen. Legg en bunn på et fat, legg på cubakremen og legg neste bunn oppå. Ha på vaniljekremen og hakkede pærer. Legg på den siste bunnen. Ha pisket krem oppå og rundt hele kaken, og dekk med marsipanlokk.
Pynt kaken etter eget ønske. |
Kilde: Oppskrift og foto: Cathrine |