Konfektkake i langpanne |
|
|
Ingredienser |
Bilde |
500 g mel 400/500 g sukker 300 g mykt smør 7 dl kefir 2 ts natron 1 ts salt 4 egg 2 dl kakao 1 ts bakepulver 2-4 ts vaniljesukker
Glasur (kaken er svært god uten): 500 g melis kakao etter smak ca 50 g mykt smør 3 ts vaniljesukker kaffe
|
|
|
Slik gjør du |
Rør smør og sukker litt og bland sammen. Rør kraftig i 2 minutter. Hell røren i en bakepapirkledd stor langpanne. Stek kaken ved 170 grader i 40-45 minutter. Avkjøl.
Glasur: Bland sammen melis, smør, kakao, vaniljesukker og rør inn kaffe til glasuren blir passe tykk. Smør den utover kaken. La glasuren stivne og skjær så kaken opp i firkanter. Kaken på bildet er uten glasur. |
Spesielle egenskaper |
Rask å lage, Stor langpanne |
Kilde: Rita |
|