Kransekaketerte |
|
|
Ingredienser |
|
250 g kransekakemasse 1/2 eggehvite (mellomstor) 2 ss melis Fyll: 1/4 l kremfløte 2 ss melis 1/2 ts finrevet appelsinskall 3 ss friskpresset appelsinsaft 3 kiwifrukter i skiver eller 500 g friske jordbær
|
|
Slik gjør du |
Rør kransekakemassen sammen med eggehviten og melisen. legg et stykke bakepapir i klem mellom bunn og ring i en springform (22 cm). Pensle papiret med smeltet smør. Fordel kransekakeblandingen i formen og la den gå litt opp på sidene. Stek på en plate midt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter. Pisk fløten nesten stiv og smak den til med melis, appelsinskall og -saft. ved servering fordeles fløteskummet på den avkjølte tertebunnen, legg frukt/bær oppå.
|
Kilde: ho Wenche |
|