| 
				
					| Matmuffins |  
					|  |  
					| 6 store eller 12 små.
Serveres lune eller kalde til suppe, salat eller te, - ypperlige til piknikkurven. |  
					| 
							
								| Ingredienser |  |  
							
									| 8 dl hvetemel 1 ss bakepulver
 2 ts brunt sukker
 1/2 ts salt
 100 g smør
 4 dl melk
 2 dl revet ost, gjerne vellagret
 Fyll:
 3 dl finsnittet purreløk
 100 g salami i strimler
 eller
 1 dl hakkede, soltørkede tomater
 100 g fetaost
 1/2 dl hakket, frisk basilikum
 eller
 100 g røkt skinke i terninger
 1/2 rød paprika i terninger
 1 ss hakket, frisk oregano
 
 |  |  
					| Slik gjør du |  
					| Bland sammen mel, bakepulver, salt, sukker og smør, gjerne i en kjøkkenmaskin. Ha i melka og bland godt. Rør inn fyllet til slutt. Fordel deigen i muffinsformer, strø over ost. Stekes midt i ovnen ved 250 grader i ca. 12 minutter (små) eller ca. 18 minutter (store). 
 |  
					| Spesielle egenskaper |  | Uten egg |  
					| Kilde: ho Wenche |  |