Tilbake

Konfektkake med hvit sjokolade

Ingredienser Bilde
300g smør
3 ts bakepulver
6 dl mel
4,5 dl sukker
6 egg
300 g hvit sjokolade

Glasur:
200g hvit sjokolade
50 g smør
5 ss vann
3 dl melis
Konfektkake med hvit sjokolade
Slik gjør du
Sukker og egg røres sammen med visp ( ikke mikser). Smelt sjokoladen med smøret på svak varme og avkjøl litt. Tilsett i eggeblandingen og sikt i mel og bakepulver.
Ha i langpanne og stek ved 180 grader i 20-25 min nederst i ovnen.
Avkjøl.

Glasur:
Sjokoladen smeltes sammen med smør og vann på svak varme. Ikke rør før det er nesten smeltet da det kan bli klumper i. Avkjøl litt og tilsett melisen. Ha på kaka.
Nam-nam.
Spesielle egenskaper
Stor langpanne
Kilde: Maya