Konfektkake med hvit sjokolade |
|
|
Ingredienser |
Bilde |
300g smør 3 ts bakepulver 6 dl mel 4,5 dl sukker 6 egg 300 g hvit sjokolade
Glasur: 200g hvit sjokolade 50 g smør 5 ss vann 3 dl melis
|
|
|
Slik gjør du |
Sukker og egg røres sammen med visp ( ikke mikser). Smelt sjokoladen med smøret på svak varme og avkjøl litt. Tilsett i eggeblandingen og sikt i mel og bakepulver. Ha i langpanne og stek ved 180 grader i 20-25 min nederst i ovnen. Avkjøl.
Glasur: Sjokoladen smeltes sammen med smør og vann på svak varme. Ikke rør før det er nesten smeltet da det kan bli klumper i. Avkjøl litt og tilsett melisen. Ha på kaka. Nam-nam.
|
Spesielle egenskaper |
Stor langpanne |
Kilde: Maya |
|