| 
				
					| Sjokoladevafler |  
					|  |  
					| Når vaflene er nystekt, er de myke. De blir sprø når de avkjøles på rist |  
					| 
							
								| Ingredienser |  |  
							
									| 150 g hvetemel 50 g maisenna
 2 ts bakepulver
 1/2-1 ts vaniljesukker
 1 ts salt
 200 g sukker
 25 g (1 1/2 ss smør/margarin)
 40 g (1 dl) kakao
 2 ts pulverkaffe
 2 egg
 3/4 dl nøytral matolje (f.eks. soya)
 1 1/2 dl melk eller matfløte
 
 |  |  
					| Slik gjør du |  
					| Bland mel, bakepulver, vaniljesukker, salt og sukker. Smelt smøret og ha i kakao og pulverkaffe. Visp egget med olje og melk/fløte og rør det inn i det tørre litt etter litt. Bland inn kakaosmøret, la røra svelle litt. 
 |  
					| Kilde: ho Wenche |  |