Sprø sjokoladepinner |
|
Oppbevares i tett boks. |
Ingredienser |
|
200 g romtemperert smør 2 dl sukker 1 ss vaniljesukker 4 ss bakekakao 1 eggeplomme 2 ss vann 5 dl hvetemel 1 ts bakepulver
|
|
Slik gjør du |
Pisk smør, sukker og vaniljesukker til en lys og luftig krem. Pisk inn bakekakao, eggeplomme og vann. Ha i hvetemel med bakepulver. Bland alt godt. Legg i plast i kjølskapet en halv time. Del i fire. Rull hver del til fingertykke pølser, nesten like lange som ovnsbrettet (kledd med bakepapir). Klapp pølsene litt flate. Stek ved 200 grader midt i ovnen 10-12 minutter. Skær ca. 2 cm. tykke skiver på skrå. Avkjøl først på plata, så på rist. |
Kilde: ho Wenche |
|