Napoleonsterte |
|
Kaka kan selvfølgelig fylles med (ferdigkjøpt) vaniljekrem. Kremen blir ekstra god om den blandes med litt pisket krem. |
Ingredienser |
|
2 plater fryst butterdeig
Fyll: 1 1/2 dl eplemos 2 dl kremfløte 1 ts vaniljesukker
Pynt: 1 ss sitronsaft 2 ts smeltet ripsgeli ca. 60 g (1 dl) melis
|
|
Slik gjør du |
Tin butterdeigplatene på kjøkkenbenken i ca. 15 minutter.Kjevle hver plate til dobbel størrelse. Prikk dem med en gaffel og legg de på en vannskylt stekeplate. Stek platene nest øverst i ovnen ved 210 grader i ca. 15 minuttter til de er lyst gylne. Avkjøl på rist. Fyllet blandes og legges mellom butterdeigsplatene. Melisen blandes med sitronsaft og ripsgeli. Kaka pyntes- og serveres straks.
|
Kilde: ho Wenche |