Tilbake

Napoleonsterte

Kaka kan selvfølgelig fylles med (ferdigkjøpt) vaniljekrem. Kremen blir ekstra god om den blandes med litt pisket krem.
Ingredienser  
2 plater fryst butterdeig

Fyll:
1 1/2 dl eplemos
2 dl kremfløte
1 ts vaniljesukker

Pynt:
1 ss sitronsaft
2 ts smeltet ripsgeli
ca. 60 g (1 dl) melis
Slik gjør du
Tin butterdeigplatene på kjøkkenbenken i ca. 15 minutter.Kjevle hver plate til dobbel størrelse. Prikk dem med en gaffel og legg de på en vannskylt stekeplate. Stek platene nest øverst i ovnen ved 210 grader i ca. 15 minuttter til de er lyst gylne. Avkjøl på rist. Fyllet blandes og legges mellom butterdeigsplatene. Melisen blandes med sitronsaft og ripsgeli. Kaka pyntes- og serveres straks.
Kilde: ho Wenche