Tilbake

Brødpudding med sjokolade og kanel

Denne puddingen er inspirert av meksikansk sjokolade som er tilsatt kanel. Smaker best lunken med litt revet sjokolade pe toppen. 6 personer.
Ingredienser  
1 liter daggamle brødterninger
1 1/2 ts kanel
ca. 60 g hakket kokesjokolade
1/2 liter melk
1 dl sukker
50 g usaltet margarin/smør
2 egg
Slik gjør du
Smør en form på 1 1/2 liter. Legg brød, kanel og sjokolade lagvis i formen.
Varm melka med sukker og smør, nesten til kokepunktet. Visp eggene lett sammen.
Visp inn 3-4 ss varm melk. Hell eggeblandingen tilbake i resten av melka.
Visp det lett og hell det over brødteringene.
Puddingen stekes i vannbad i stekeovn ved 175 grader i ca. 45 minutter.
Kilde: ho Wenche