Brødpudding med sjokolade og kanel |
|
Denne puddingen er inspirert av meksikansk sjokolade som er tilsatt kanel.
Smaker best lunken med litt revet sjokolade pe toppen. 6 personer.
|
Ingredienser |
|
1 liter daggamle brødterninger 1 1/2 ts kanel ca. 60 g hakket kokesjokolade 1/2 liter melk 1 dl sukker 50 g usaltet margarin/smør 2 egg
|
|
Slik gjør du |
Smør en form på 1 1/2 liter. Legg brød, kanel og sjokolade lagvis i formen. Varm melka med sukker og smør, nesten til kokepunktet. Visp eggene lett sammen. Visp inn 3-4 ss varm melk. Hell eggeblandingen tilbake i resten av melka. Visp det lett og hell det over brødteringene. Puddingen stekes i vannbad i stekeovn ved 175 grader i ca. 45 minutter.
|
Kilde: ho Wenche |