Sveitserpastiller |
|
1 eggehvite
ca. 250 g melis
noen dråper peppermynteolje/essens
ca. 40 mokkabønner eller
sjokoladepastiller
|
Ingredienser |
|
Ha eggehvite i en bolle og rør/elt inn melis til en fast masse. Rør godt inn peppermyntedråper etter smak. Trill massen til ca. 40 små kuler som legges på bakepapir. Trykk de flate med en mokkabønne eller sjokoladepastill. La konfekten tørke over natten før den legges i tett boks.
|
|
Slik gjør du |
Ha eggehvite i en bolle og rør/elt inn melis til en fast masse. Rør godt inn peppermyntedråper etter smak. Trill massen til ca. 40 små kuler som legges på bakepapir. Trykk de flate med en mokkabønne eller sjokoladepastill. La konfekten tørke over natten før den legges i tett boks.
|
Spesielle egenskaper |
Barnas favoritt |
Kilde: ho Wenche |