Tilbake

Sveitserpastiller

1 eggehvite ca. 250 g melis noen dråper peppermynteolje/essens ca. 40 mokkabønner eller sjokoladepastiller
Ingredienser  
Ha eggehvite i en bolle og rør/elt inn melis til en fast masse. Rør godt inn peppermyntedråper etter smak. Trill massen til ca. 40 små kuler som legges på bakepapir. Trykk de flate med en mokkabønne eller sjokoladepastill. La konfekten tørke over natten før den legges i tett boks.
Slik gjør du
Ha eggehvite i en bolle og rør/elt inn melis til en fast masse. Rør godt inn peppermyntedråper etter smak. Trill massen til ca. 40 små kuler som legges på bakepapir. Trykk de flate med en mokkabønne eller sjokoladepastill. La konfekten tørke over natten før den legges i tett boks.
Spesielle egenskaper
Barnas favoritt
Kilde: ho Wenche