Tilbake

Mazarinkake II

Saftig og god
Ingredienser  
400g smeltet smør
4 egg
6 dl sukker
5 mandeldråper
1 1/2 dl malte mandler
2 ss vaniljesukker
7 dl hvetemel
2 ts bakepulver
3 dl melk


Glasur:

50 g smeltet smør
3 dl melis
2 ts vaniljesukker
3 ss kaffe
Slik gjør du
Smelt smøret og avkjøl noe. Pisk sukker og egg til dosis ha i mandel dråper og malte mandler i røren.
Rør inn mel, bakepulver og vaniljesukker, spe med melken. Tilslutt tilsettes smøret.

Glasur:

Smelt smøret og rør inn melis og vaniljesukker. ha i 2-3 ss kaffe. smøres på når kaken er kald.


Dette blir en nok til en langpanne. Del oppskrifta i to hvis du ønsker ei rund form.
Spesielle egenskaper
Stor langpanne
Kilde: Bente