Mazarinkake II |
|
Saftig og god
|
Ingredienser |
|
400g smeltet smør 4 egg 6 dl sukker 5 mandeldråper 1 1/2 dl malte mandler 2 ss vaniljesukker 7 dl hvetemel 2 ts bakepulver 3 dl melk
Glasur:
50 g smeltet smør 3 dl melis 2 ts vaniljesukker 3 ss kaffe |
|
Slik gjør du |
Smelt smøret og avkjøl noe. Pisk sukker og egg til dosis ha i mandel dråper og malte mandler i røren. Rør inn mel, bakepulver og vaniljesukker, spe med melken. Tilslutt tilsettes smøret.
Glasur:
Smelt smøret og rør inn melis og vaniljesukker. ha i 2-3 ss kaffe. smøres på når kaken er kald.
Dette blir en nok til en langpanne. Del oppskrifta i to hvis du ønsker ei rund form. |
Spesielle egenskaper |
Stor langpanne |
Kilde: Bente |
|