| 
				
					| Gulrotkake II |  
					|  |  
					| Kan  fryses. |  
					| 
							
								| Ingredienser | Bilde |  
							
									| 300 g margarin 450 g  sukker
 5 egg
 500 g  mel
 6 ts  bakepulver
 4 dl  skrelte, raspete  gulrøtter
 2 ts  kanel
 1 ts  ingefær
 100 g  hakkede  mandler
 3 dl  melk
 |   |  |  
					| Slik gjør du |  
					| Sett  ovnen  på  175  grader  og  kle  en  langpanne med bakepapir. Vei  opp  alle  ingrediensene.
 Hakk  mandlene.
 Rør  margarin  og  sukker  hvitt. Pisker  du  margarinen  og  sukkeret  blir  det  for  mye  luft  i.
 Rør  i  ett  og  ett  egg. Rør  i  resten. Deigen fordeles  i  langpanna.
 Stek  midt  i  ovnen  til  den  begynner  å  slippe  kantene (ca 40-45 minutter).
 
 |  
					| Spesielle egenskaper |  | Stor langpanne |  
					| Kilde: jørn  frode  grovassbakk |  |