Italienske skorper |
|
Skorpene er sprø med god nøtte- og kryddersmak.
Server til kaffe eller til varme eller kalde fruktsupper... |
Ingredienser |
|
150 g smør eller margarin 2 dl sukker 3 egg 100 g hasselnøttkjerner eller mandler 7 dl hvetemel 1 ts støtt anis 3 ts bakepulver 1/2 ts salt
|
|
Slik gjør du |
Rør smør og sukker godt og ha i eggene, ett om gangen. Mal mandlene. Bland de med mel, anis, bakepulver og salt. Bland det i røra. Arbeid deigen sammen på bakebordet, form den til en tykk rull. Legg rullen på bakepapir på stekeplaten og klem den litt flat så den blir ca. 8 cm bred. Stek den ved 200 grader i ca. 30 minutter. Avkjøl rullen noe før den skjæres i ca. 2 cm brede skiver med skarp kniv. Del skivene i to, tørk de i ovnen ved samme temperatur i 10 minutter. |
Kilde: ho Wenche |
|