Margposteier |
|
Ca. 20 stykker. |
Ingredienser |
|
Deig: 3 1/2 dl hvetemel 125 g smør/margarin 3 ss iskaldt vann
Fyll: 200 g hasselnøttkjerner 2 1/2 dl melis 2 egg
|
|
Slik gjør du |
Smuldre hvetemel og smør sammen. Ha i kaldt vann og rør deigen raskt sammen. Dekk med plast og legg kaldt i minst 1 time. Kjevle deigen ut til ca. 2 mm tykkelse. Stikk ut sirkler som er 2 cm større i diameter enn formene. Trykk deigen godt ned i formene og skjær bort overflødig deig.
Fyll: Hakk nøttene i matmølle eller mal de på mandelkvern. Bland nøtter, melis og egg godt sammen. Fordel fyllet i godt smurte sandkakeformer og stek de midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. |
Kilde: ho Wenche |
|