Ananaskake | 
				
				
					 | 
				
				
					| Formkaken er saftig og litt tung med frisk ananas.
Kaken passer godt som dessert med is eller pisket fløte.
 | 
				
				
					
						
							
								| Ingredienser | 
								
									  | 
								
							 
							
							
									200 g smør 1 1/2 dl sukker 3 egg 4 dl hvetemel 1 ts bakepulver ca. 400 g frisk ananas | 
								
							 
						 
					 | 
				
				
					| Slik gjør du | 
				
				
					| Rør smør og sukker hvitt. Rør inn ett og ett egg om gangen. Ha i 3 dl av hvetemelet og bakepulveret. Skjær ananasen i fine strimler. Ha de i røra ilag med safta som har sivet ut under oppskjæringen. Rør inn resten av melet til slutt. Fyll røra i smurt form og stek kaka på nederste rille ca. 1 time ved 175 grader. | 
				
				
				
					| Kilde: ho Wenche |