Kjekskake uten egg | 
				 
				
					 | 
				 
				
					|   | 
				 
				
					
						
							
								| Ingredienser | 
								
									  | 
								
							 
							
							
									300 g mørk sjokolade 100 g (2 dl) melis 3 dl kremfløte 100 g smør 1 pakke kjeks  | 
								
							 
						 
					 | 
				 
				
					| Slik gjør du | 
				 
				
					Hakk sjokoladen fint, ha den i en skål. Rør melisen i fløten og kok opp. Rør den kokende fløten i sjokoladen slik at den smelter. Rør små smørstykker i den varme blandingen.  Kle en avlang kakeform (1,5 liter) med bakepapir. Legg sjokoladerøra og kjeks lagvis i formen. Begynn og slutt med sjokoladerøre. Sett formen kjølig for at kaka skal stivne. | 
				 
				
				
					| Spesielle egenskaper | 
				 
				| 
				Barnas favoritt, Skal ikke i stekeovn |  
				
				
					| Kilde: ho Wenche | 
				 
				
			 
		 |